ADVARSEL: Du bruker en eldre/utdatert nettleser og visse elementer på siden vises kanskje ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere nettleser som f.eks: Chrome, Edge eller Firefox.
50 år i dekkindustrien Over 1.000.000 produkter på lager
General.GoogleAnalytics0b76cb18c20845afac37300fc4c81228
Menu

Ordretilbud

Det er mulig å lagre varene du har i varekurven til senere bruk, dette gjør du direkte i varekurven.

Trykk på knappen "Lagre handlekurv" i handlekurven for å lagre bestillingen

Du har også mulighet til å legge inn en kommentar på hvert enkelt tilbud.

Listen med lagrede ordretilbud finner du igjen under "Min profil" "Mine ordretilbud", der kan du gjenopprette eller slette dine ordretilbud.

Vær oppmerksom på at både lagerantall og pris kan ha endret seg i forhold til da du opprettet tilbudet.

PS! Når du velger å gjenopprette ett ordretilbud, så vil de varene som fantes i varekurven bli overskrevet, sørg derfor for å tømme varekurven først!

NDI Norge AS
Om os

Lyserenveien 2
1820 Spydeberg
Norge
Org nr 948 583 232
post@ndi-no.com